Tokyo. A ramen bar with elements exposed

A ramen bar that fits with charm and elegance to minimal spaces, only few functional elements, colors, and geometric rigor.

Interior view of Chanpon, Tokyo

A ramen bar in Tokyo near the Olympic park, between tradition and minimal space. This is the story of “Chanpon”, which has such structured interiors. Eaves, shade and the partition wall are made of colored polycarbonate resin, which give an impression of lightness. The reinforced concrete structure is exposed and electrical wiring, connections between the tiles and cables are exposed. Chanpon is a noodle bar near the Kamazawa Olympic park. Final relization results in a very refined and studied simplicity.

Designer:
Ryohei Tanaka, Gwangbeom Heo/ G architects studio + SANSUI-SHA Co.,Ltd.
Project:
Chanpon, ramen bar
Location:
Tokyo
Completion:
2017

Latest on Design

Latest on Domus

Leggi tutto
China Germany India Mexico, Central America and Caribbean Sri Lanka icon-camera close icon-comments icon-down-sm icon-download icon-facebook icon-heart icon-heart icon-next-sm icon-next icon-pinterest icon-play icon-plus icon-prev-sm icon-prev Search icon-twitter icon-views