Search - Domus
 

Caroline Place

The apartment renovated by Amin Taha + Groupwork in London features a load bearing cantilevered travertine staircase with its underside left as ‘quarry found’.

 

Architecture

 

Zaans Medical Centre

Designed by Mecanoo in Zandaam, the Netherlands, the Zaans Medical Centre features a spacious multi-storey lobby that has the feel of a welcoming public building.

 

Architecture

RPBW: Centro Botín

Designed by Renzo Piano Building Workshop in Santander, Centro Botín sits elevated, half on land and half over the water, and allows an unimpeded view of the bay.

 

Architecture

 

Floor Area Ratio Game

Korean studio On Architecture designed a stepped mixed use building in Ulsan, with an open exterior stair that visually interrupts the protruding mass design of the building.

 

News

 

C.A.R.L. auditorium

The educational centre in Aachen by Schmidt Hammer Lassen Architects comprises two solid masses united by an airy, transparent atrium cutting through the building in a ziggurat pattern.

 

Architecture

SH house

Portuguese architect Paulo Martins renovated a vacation house in Aveiro, using clear colours and a minimalist language in order to maximize the bounds.

 

News